Värmepumpar installation/service

Ta kontroll på din energi

Värmepumpar är en VVS-utrustning som används för att värma och kyla ditt hem, och har flera andra fördelar. De fungerar genom att använda värmeenergin från luft, jord eller vatten för att kontrollera temperaturen i ditt hem.

Det finns två huvudtyper av värmepumpar:

  • Luftvärmepumpar är den vanligaste typen av värmepumpar. De använder värmen från luften för att värma upp eller kyla ditt hem.

  • Jordvärmepumpar använder värmen från jorden för att värma upp eller kyla ditt hem. De är mer effektiva än luftvärmepumpar, men också dyrare att installera.

Om du funderar på att installera en värmepump, så kan en av våra VVS-entreprenörer hjälpa dig välja en värmepump för dina behov.

VVS-tjänster för värmepumpar

Värmepump

Värmepumpar utnyttjar värmeenergin som finns i luft, jord och vatten för att kontrollera temperaturen i ditt hem.

Effektivt och Sparsamt

Värmepumper kan hjälpa dig spara pengar på dina energiräkningar, förbättra luftkvaliteten i hemmet, samt minska din miljöpåverkan.

Renovering

VVS-arbete är viktigt för renoveringar. Välj oss för kompetensen som krävs för värmepumpar och en säker installation av dem.

Auktoriserad Vaillant återförsäljare & servicepartner.

Vaillant är en ledande tillverkare av värmepumpar, och erbjuder produkter speciellt utvecklade för nordiska förhållanden där temperaturskillnaderna mellan säsongerna är stora.

"Bäst i test" i oberoende undersökningar tack vare en kombination av kvalitet, låg ljudnivå, och effektivitet som sänker energikostnaderna..

Vi på Örebro Rörgrupp erbjuder ett stort utbud av VVS-tjänster, från installation och reparation till service av VVS-system av alla slag.

© 2023 Örebro Rörgrupp AB. All Rights Reserved - Hemsida av Area81.se