Tjänster

Servicearbeten VS

Med hjälp av våra servicearbeten så förhindrar du dyra reparationer från att dyka upp i framtiden. Detta kan inkludera saker som rengöring av rör, justering av vattentryck och byte av filter.
Läs mer

Till och ombyggnationer

Till och ombyggnationer är en typ av VVS-arbete som utförs under en nybyggnation eller en ombyggnation. Detta kan inkludera arbete med rör, vattenledningar, avlopp och andra VVS-system.
Läs mer

Värmepumpar installation/service

Värmepumpar är en VVS-utrustning som kontrollerar temperaturen i ditt hem. De fungerar genom att använda värmeenergin från luften, jorden eller vattnet för att värma upp eller kyla ditt hem.
Läs mer

Rör entreprenader

Entreprenader låter kunden ingå i ett avtal där en entreprenär ansvarar för hela projektet från planeringsstadiet, det första spadtaget, till avslut. Ett bra alternativ för större projekt.
Läs mer

Rör Jour

LS Rörgrupp har en rör jour, dvs. en typ av VVS-service som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta låter dig kontakta oss vid akuta situationer, till exempel en vattenläcka.
Läs mer

Rot arbeten

Rotarbete är arbete som utförs på småhus, ägarlägenheter och bostadsrätter som ägs av den som begär skattereduktionen. Här finner du grundläggande info om rot- och rutarbeten.
Läs mer

Badrumsrenoveringar som totalentreprenad

Från planering till färdigställande, vi på LS Rörgrupp kan löpande erbjuda dig hjälp med projekt som är stora och komplexa, vilket kräver specialkompetens professionell projektledning.
Läs mer

Injustering värmesystem

Värmesystem kommer i många slag, och låter dig spara pengar i längden på energiräkningar. Med oss kan du vara säker på att få ett värmesystem som är både bekvämt och energieffektivt.
Läs mer
Vi på Örebro Rörgrupp erbjuder ett stort utbud av VVS-tjänster, från installation och reparation till service av VVS-system av alla slag.

© 2023 Örebro Rörgrupp AB. All Rights Reserved - Hemsida av Area81.se