Till och om byggnationer

Bygg mer, bygg om

Ditt hems VVS-system är av största vikt om du funderar på att göra till och ombyggnationer. Systemet är ansvarigt för att tillhandahålla vatten, avlopp och värme till ditt hem - därför är det viktigt att VVS-systemet är installerat för just dina behov.

  • Vattenbehov: Hur mycket vatten använder du i ditt hem? Detta kan att avgöra storleken på ditt avloppssystem och andra vattenledningar.

  • Värmebehov: Hur mycket värme behöver du i ditt hem? Detta avgör vilken typ av värmesystem som kommer passa ditt hushåll.

  • Kvalitet och Underhåll: Varje hus är unikt, så en VVS-entreprenör kan installera dem på ett sätt som håller i många år framöver baserat på vilka byggnationer som krävs.

VVS-tjänster vid byggnation

Renovering

VVS-arbete är viktigt för renoveringar. Välj oss för kompetensen som krävs för bl.a. avlopp, golvvärme och värmepumpar.

Varm & Kallvatten

Med vår expertis kan vi enkelt installera, reparera och erbjuda underhåll av vattenledningar, kranar och relaterade delar.

Badrum

Du kan välja att få installation av olika VVS-system anpassade just för din budget. Plus reparationer av dem när behov uppstår.
Vi på Örebro Rörgrupp erbjuder ett stort utbud av VVS-tjänster, från installation och reparation till service av VVS-system av alla slag.

© 2023 Örebro Rörgrupp AB. All Rights Reserved - Hemsida av Area81.se