Rör Jour

Tillgängliga dygnet runt

Vid akuta behov för VVS-tjänster och reparationer kan man kalla vår rörjour som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta är en fördel om du till exempel har en vattenläcka eller en igentäppning.

  • Snabbt och enkelt. Rörjouren är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, så du kan få hjälp snabbt och enkelt om du har en akut VVS-situation.

  • Rörjouren består av professionella VVS-tekniker som har den erfarenhet och kompetens som krävs för att lösa de flesta VVS-problem.

Om du har en akut VVS-situation är det viktigt att kontakta en rörjour så snart som möjligt. Rörjouren kommer att kunna hjälpa dig att lösa problemet snabbt och enkelt.

VVS-tjänster när som helst

Service

Att vara lyhörd till kunderna är grunden till en bra kundupplevelse. Vi är lösningsorienterade och fixar dina problem så effektivt som möjligt.

Garanti

Rörjouren kan ofta ge en garanti på arbetet eller ge ytterligar information av våra villkor, så du kan vara säker på att du får ett bra resultat.
Vi på Örebro Rörgrupp erbjuder ett stort utbud av VVS-tjänster, från installation och reparation till service av VVS-system av alla slag.

© 2023 Örebro Rörgrupp AB. All Rights Reserved - Hemsida av Area81.se