Rör Entreprenader

Den kompletta VVS-Firman

LS Rörgrupp AB är en komplett VVS-firma som erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive rörinstallationer, värmeinstallationer, sanitetsinstallationer och ventilationsinstallationer. Vi har lång erfarenhet av branschen och är certifierade av Byggkeramikrådet och Säker Vatten.

Vi erbjuder ett brett utbud av rörinstallationer, inklusive:

  • Nya vattenledningar

  • Nya avloppsledningar

  • Nya värmeledningar

  • Nya sanitetsinstallationer

  • Nya ventilationsinstallationer

Vi arbetar med alla typer av material, inklusive koppar, PEX, PE-HD och rostfritt stål. Vi har också tillgång till ett brett utbud av VVS-produkter, inklusive kranar, blandare, duschar, toalettstolar, handfat, diskbänkar och kakel.

Vi kan hjälpa dig med allt från enkla reparationer till stora projekt. Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig råd.

Om du behöver hjälp med en rörinstallation, vänligen kontakta oss idag. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Här är några av våra fördelar:

Vi är en komplett VVS-firma som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Vi har lång erfarenhet av branschen och är certifierade av Säker Vatten, Heta Arbeten och många fler.

Vi arbetar med alla typer av material och har tillgång till ett brett utbud av VVS-produkter.

Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag.
Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig råd.
Kontakta oss idag för att boka ett möte eller för att få en offert.

VVS-tjänster för entreprenader

Vattenledningar

Du kan välja att få installation av olika toaletter anpassade just för din budget. Plus reparationer och utbyte av packningar och tätningar.

Renovering

VVS-arbete är viktigt för renoveringar. Välj oss för kompetensen som krävs för bl.a. avlopp, golvvärme och värmepumpar.

Vattenrening

Varje hem och lokal behöver tillgång till rent vatten. Det finns många vattenreningssystem, så hitta det som passar just dina behov.
Vi på Örebro Rörgrupp erbjuder ett stort utbud av VVS-tjänster, från installation och reparation till service av VVS-system av alla slag.

© 2023 Örebro Rörgrupp AB. All Rights Reserved - Hemsida av Area81.se