Om oss

Vår historia

Vårt VVS-företag grundades 2016 och leds av erfarna VVS-tekniker som såg ett behov för VVS-tjänster av högre kvalitét, både till hem och företag.

Företaget har vuxit stadigt sedan dess grundande och idag har vi ett team av kvalificerade och erfarna VVS-tekniker som kan hantera alla typer av VVS-jobb. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster till rimliga priser, med utmärkt kundservice för dina VVS-behov.

Om du behöver hjälp med ditt VVS-jobb, vänligen kontakta oss idag. Vi kommer att vara glada att hjälpa dig att hitta en lösning som passar dina behov och din budget.

Auktoriserad Vaillant återförsäljare & servicepartner.

Vaillant är en ledande tillverkare av värmepumpar, och erbjuder produkter speciellt utvecklade för nordiska förhållanden där temperaturskillnaderna mellan säsongerna är stora.

"Bäst i test" i oberoende undersökningar tack vare en kombination av kvalitet, låg ljudnivå, och effektivitet som sänker energikostnaderna..

Vårt Team

Från första dagen har vi haft en vision av ett VVS-företag som kan erbjuda högkvalitativ service. Med en grupp kvalificerade och erfarna anställda har vi jobbat hårt att bygga upp ett gott rykte. 
Vi på Örebro Rörgrupp erbjuder ett stort utbud av VVS-tjänster, från installation och reparation till service av VVS-system av alla slag.

© 2023 Örebro Rörgrupp AB. All Rights Reserved - Hemsida av Area81.se